Myytävät vanerituotteet

Nämä tuotteet on nyt myynnissä. Tuotteiden ostaminen:

  • soita 050 305 9213 tai lähetä sähköpostia info@puukkopuu.fi
  • kerro minkä tuotteen haluat ostaa
  • toimitusehdot ja maksutavat:
    • nouto, ei kuluja (pankkikortti tai käteinen)
    • posti: tuotteen yhteydessä ilmoitettu toimituskulu lisätään tuotteen hintaan (maksu pankkitilille, saat maksuohjeet tilauksen yhteydessä)
Avaimenperä, koko 48×30 mm. Hinta 5 euroa / kpl.
Tilaustyönä muistokello pesäpallolegenda Toni Kohoselle.
Lasialunen ”Kukkakranssi”, halkaisija 10 cm. Kotimaista koivu/tammivaneria. Hinta 5 euroa / kpl.
Avaimenperä ”Imatrankoski”, koko 5 x 5 cm. Kotimaista koivuvaneria. Hinta 5 euroa / kpl.
Lasialuset omalla aiheella tai kuvalla, halkaisija 10 cm. Materiaali on koivuvaneria, kuvassa tammiviilutettuna. Hinta alkaen 7,5 euroa / kpl.
Avaimenperä ”Valtionhotelli”, koko 5 x 5 cm. Kotimaista koivuvaneria. Hinta 5 euroa / kpl.
Seinäkello, VW 1500 S. Halkaisija 290 mm. Koivuvaneria. Osoittimet ALU/kullattu tai ALU/musta. Hinta 60 euroa. Toimituskulut 7 euroa. Voidaan tehdä myös asiakkaan oman auton kuvasta.
Vanerinen kortti. Haluamasi värssy ja nimmarit laserilla. Koko 17 x 23 cm, paksuus 1 mm. Hinta 10 euroa. Saatavana myös muita kokoja – myös kuvalla. Kysy lisää!
Teen nyt myös pöytäkoristeet muistotilaisuuteen. Kysy lisää.
Nimikyltti lastenhuoneen oveen, koivuvaneria. Korkeus 7 cm, pituus määräytyy nimen mukaan. Toimitetaan maalaamattomana. Hinta 15 euroa. Toimituskulut 7 euroa.
Seinäkello, halkaisija 29 cm. Tehdään asiakkaan omalla kuvalla. Väri: kuultovalkoinen tai koivu. Osoittimet ALU/kullattu tai ALU/musta. Hinta 55 euroa. Toimituskulut 7 euroa.
Seinäkello lapsen kuvalla, nimellä ja syntymätiedoilla, halkaisija 29 cm. Koivuvaneria. Osoittimet ALU/kullattu tai ALU/musta. Hinta 60 euroa. Toimituskulut 7 euroa.
Ovikyltti, värit ruskea, kuultovalkoinen tai koivu. Tilattavissa omalla sukunimellä ja aiheella. Hinta 55 euroa. Toimituskulut 7 euroa.
Pöytäkyltti ”Gluteeniton”. Leveys 10 cm, korkeus 5,5 cm. Hinta 8 euroa. Toimituskulut 2 euroa.
Pöytäkyltti ”Laktoositon”. Leveys 10 cm, korkeus 5,5 cm. Hinta 8 euroa. Toimituskulut 2 euroa.
Tervetuloa -ovikyltti. Koko 12 x 25,5 cm. Värivaihtoehtot ruskea, koivu ja kuultovalkoinen. Mahdollisuus tehdä myös muun värisenä tilauksesta. Hinta 30 euroa. Toimituskulut 7 euroa.

Tilaustyöt

Suurin osa vaneritöistä on tilaustöitä, jotka suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Teen laservanerista esimerkiksi ovikylttejä ja pöytäkoristeita erilaisiin juhlatilaisuuksiin (häät, syntymäpäivät jne), avaimenperiä, jääkaappimagneetteja ja kakkukoristeita. Malleja voi katsoa aikaisemmista töistäni tästä alapuolelta.

Ota yhteyttä riittävän ajoissa, tuotteesta riippuen 1-3 viikkoa ennen kuin tuotteen tarvitsee olla valmis. Valmiit tilaustyöt on noudettava kuukauden kuluessa valmistumisesta ellei toisin sovita.

Aikaisempia töitä

Alla on aikaisemmin tekemiäni vaneritöitä.